ATV Vozila - Kvadovi | Istražite, Otkrijte & Uživajte

Efex ATV/kvad ture Vam nude nezaboravno iskustvo i avanturu u prirodi na samo 70km od Beograda, u samom srcu Šumadije.

Tragate za izazovom? Spremni za najuzbudljiviju adrenalinsku ATV avanturu za najhrabrije u prirodi? Želite da uživate u opuštajućoj vožnji i nezaboravnim pejzažima Bukulje i Aranđelovca? Ne gubite vreme, kontaktirajte nas i neka Vaša ATV/kvad avantura počne odmah.

Kvadovi - Cf moto 450

Rezervišite Efex ATV ture i uživajte u udobnosti, sigurnosti i kvalitetu.

Ekspedicija sa vodičem

Učtivost, profesionalnost, strpljenje i ljubaznost.

Najpovoljnije cene ATV/kvad tura

Rezervišite Efex ATV ture po veoma povoljnim cenama i bez skrivenih troškova.

365 / 7 / 24

Uživajte i osetite slobodu pravog odmora.

Efex ATV/kvad ture

Sve naše ATV ture i ATV vozila se nalaze u Aranđelovcu na Bukulji. Za Vas smo pripremili razgledanje nestvarnih predela, obilazak turističkih destinacija kao i nezaboravne agresivne podvige sa našim ATV vozilima. Sva naša vozila su bezbedna i u svakom momentu spremna za ture. Iskoristite svoj odmor i naše povoljne cene i rezervišite ATV ture po Vašoj meri. Prepustite se čarima Bukulje i adrenalinskim naletima. Ono sto želimo je da budete zadovoljni našom uslugom i da Vam druženje sa nama ostane u lepom sećanju.

REZERVIŠITE TURU - 060 56 65 000
Easy ATV/kvad tura

Easy ATV/kvad tura namenjena je za posetioce koji nisu imali iskustva ili imaju vrlo malo iskustva sa ATV vožnjama i grupe koje žele da uživaju u prelepim pejzažima Bukulje. Neverovatni pogledi praćeni uzbudljivim terenom. Uživajte i osetite slobodu pravog odmora. Uz Efex ATV ture i obaveznu asistenciju našeg vodiča otkrijte tajanstvene staze, planinu i uživajte u veličanstvenom pogledu sa vidikovca. Cena ove ture je 50 eur.

REZERVIŠITE TURU - 060 56 65 000

Hard ATV/kvad tura

Hard ATV/kvad tura je namenjena za sve adrenalinske zavisnike koji iznova tragaju za izazovom. Razne prepreke - kamenje, blato, strmi predeli rezultiraju upalom mišića, ali Vam svakako neće predstavljati problem, već ćete doživeti istinski nalet adrenalina, a ujedno upoznati prirodu i sve čari Bukulje. Kontaktirajte nas već danas i sa našim vodičem doživite najizazovniju ATV avanturu u Aranđelovcu. Cena ove ture je 50 eur.

REZERVIŠITE TURU - 060 56 65 000

GALERIJA ATV/KVAD TURA

PITANJA & NAPOMENE

Da li je neophodno imati vozačku dozvolu za vožnju ATV vozila?

Za vožnju ATV vozila na našim turama je neophodna B kategorija vozačke dozvole. Svaki vozač mora imati najmanje 18 godina.

Koliko osoba se mogu voziti na jednom ATV vozilu?

Na jednom vozilu se mogu voziti najviše 2 osobe.

Šta je od opreme neophodno?

Za učešće na ATV turi je neophodna kaciga koju Vam mi možemo obezbediti.

Da li je moguće voziti ATV vozila bez vodiča?

Ne, sve naše ATV ture su isključivo sa vodičem.