Iznajmljivanje Kamp Prikolica Za Svaku Avanturu

Uvek aktuelni popusti, širok asortiman kampera za svačiji ukus & bogata ponuda dodatne opreme koji će Vaše putovanje učiniti još prijatnijim.
Vreme je da postanete gospodar Vašeg putovanja, oslobodite se rezervacija, gužvi i nervoze uz Efex iznajmljivanje kamp prikolica.

Osećate da je krajnje vreme da se ponovo povežete sa prirodom? Zamišljate kako ispijate prvu jutarnju kafu okupani zracima Sunca beskrajno uživajući u pogledu na netaknutu prirodu? Sve ovo ne mora biti samo plod mašte, samo je na klik od Vas - iznajmite Efex kamp prikolicu i oživite snove!

Želeli biste da se bar na trenutak vratite u detinjstvo i oživite omiljene pustolovine zaključane u Vašem sećanju? Voleli biste da i Vaša deca osete čari prirode i da se povežete sa njima na način na koji samo zajednička putovanja to čine? Iznajmite kamp prikolicu i nećete se pokajati!

Priznajmo, svi mi imamo podužu listu čarobnih mesta kako u našoj prelepoj zemlji tako i van njenih granica koje već godinama planiramo da posetimo. Vreme je za akciju! Dosta je odlaganja! Uz Efex iznajmljivanje kamp prikolica svaka stavka na listi biće čekirana a Vi ćete imati pregršt neponovljivih iskustava.

Vršimo Dostavu Za Iznajmljivanje Kamp Prikolica

Isplanirali ste savršeno putovanje kamperom, markirali mesta koja ćete posetiti, rutu imate u malom prstu i više ste nego spremni da krenete u avanturu koju ćete pamtiti do kraja života! Ali... zaboravili ste da ćete morati da preuzmete svoje rentirano vozilo i to Vam remeti sve!?
- Nikakav problem! Efex iznajmljivanje kamp prikolica potrudio se da Vas reši ovog vida stresa nudeći specijalnu uslugu vršenja dostave izabranog kamp vozila na dogovorenu adresu u dogovoreno vreme!
Takođe vršimo dostavu za najam kampera i na Aerodrome - "Nikola Tesla" u Beogradu, "Konstantnin Veliki" u Nišu i "Morava" u Kraljevu.
Na Vama je samo da to naglasite prilikom rezervacije i izabrano vozilo stiže na određenu adresu!
Dostava kampera za iznajmljivanje se dodatno naplaćuje od 50-100€ i moguća je nakon uplate na račun.

Moderni kamperi

Planirate putovanje za celu porodicu, na pravom ste mestu! Sve naše kamp prikolice za iznajmljivanje prilagođeni su porodicama i imaju sve funkcionalnosti modernih kampera koji su savršeni za Vašu avanturu! 

Uvek aktuelni specijalni popusti!

Potrudili smo se da Vam i pored najpovoljnijih cena iznajmljivanja kamp prikolica u Srbiji ponudimo i različite sezonske popuste kao i fantastične popuste ukoliko iznajmljujete vozilo na više dana!

Dodatna oprema

Kako biste svoje iskustvo sa Efex iznajmljivanjem kamp prikolica vozilom učinili još većim užitkom možete iznajmiti i nešto iz našeg bogatog asortimana dodatne opreme koju smo spremili samo za Vas.

Pogledajte uslove najma kamp prikolica

Vaše poverenje je nama jedan od prioriteta! Upravo zbog toga smo se potrudili da svi uslovi najma budu transparentni, jasni i bez sitnih redova i skrivenih troškova.

Pogledajte Uslove Najma

Imate pitanje za najam kamp prikolica?

Muče Vas neke nedoumice i imate dodatnih pitanja? Stručno i ljubazno osoblje Efex iznajmljivanje kamp prikolica tima je uvek tu za Vas!

Kontaktirajte Nas

Započnite Avanturu.

Pogledajte Kampere
Broj kampera je ograničen.